23948sdkhjf

Formandskampen i Coop tager til

14. april skal 124 landsrådsmedlemmer tage stilling til, om bestyrelsesformanden i Coop Danmark skal skiftes ud eller ej.
I Coops bestyrelse nærmer valget til ny formand sig, og formandskampen spidser nu for alvor til.

Lørdag 14. april skal 124 folkevalgte medlemmer af Coop Danmarks landsråd vælge, om den siddende formand Lasse Bolander skal have lov at fortsætte, eller om en af de tre udfordrere skal overtage sædet.

De seneste uger har de 124 medlemmer været ombejlede til møder i landet, påvirkning via sociale medier og personlig kontakt, skriver Jyllands-Posten.

Den siddende formand er blevet kritiseret for at tillade større omkostninger for brugsforeningerne i Coop, og de mindre købmænd har ønsket at gå offensiven ved at sænke prisen på en række varer. Noget, som Lasse Bolander har inddraget i en ny strategiplan.

Blandt udfordrerne er Lars Fournais, der blandt andet er kendt for at være formand for bestyrelsen i fodboldklubben AGF. Han går ind for blandt andet en slankning af organisationen og hovedkontoret i Albertslund.

Derudover stiller også iværksætter og investor Mikkel Irminger Sabo og direktør i forening Unio Global Christian Christensen op til posten som formand. De to ses som outsidere i formandsvalget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079